Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bert Heerink & Andre Becker

2 april, 2023 @ 16:00 - 19:30

Bert Heerink en André Becker spelen: ‘Heroes of Rock’

Met 1 gitaar en 2 stemmen brengen deze rasartiesten een prachtig akoestisch programma met de grootste rockhits uit de JAREN ’70 en ’80.

Bewerkingen van ‘rockclassics’ zoals Jump (Van Halen), I want to know what love is (Foreigner) en Don’t Stop Believing (Journey) komen voorbij, net als Bert’s wereldhit Burning Heart (VandenBerg). Dit alles ondersteund door bijzondere verhalen en anekdotes over de roerige tijd die hij zelf aan den lijve ondervond als rockster in de ’80.

Bert Heerink

Zanger Bert Heerink werd in de jaren ‘80 bekend als zanger van de rockband Vandenberg en scoorde de wereldhit ‘Burning Heart’. Daarna is Heerink niet meer van het podium af geweest. Een Nederlandstalige carrière volgde, nadat de buitenlandse tournees waren geëindigd, met een gouden plaat (en afgelopen juli 6 x platina red.) als beloning voor de Top 10 hit ‘Juli July’. Heerink schitterde daarna jarenlang als frontman van Kayak, waarmee hij vier albums maakte. Ook als vertolker van de klassieke nummers uit de Disney kraker “Tarzan” (waarvoor hij samenwerkte met Phil Collins) brachten hem grote naamsbekendheid. Bert werkte ook met grote orkesten als het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht en het Noord Nederlands orkest in diverse theaterproducties. Tegenwoordig is Heerink zanger bij o.a. Jan Akkerman’s My Brainbox, Royal Flush en Pink Floyd Project.

André Becker

Bij de laatstgenoemde band ontmoet hij André Becker, gitarist en ‘geestelijk vader’ van Pink Floyd Project. Deze band steeg in korte tijd tot grote hoogte en wordt al enkele jaren gezien als een van de beste Pink Floyd tributebands van Europa. Succesvolle tournees volgen in binnen en buitenland. Becker scoorde in 2012 drie hit met de Oostenrijkse zanger Falco Luneau en speelde onder meer met Waylon en Van Dik Hout.

 

* Aanvang 16.00 uur * Entree 15,00 euro * Voorverkoop 11,50 euro.

Reserveren via: https://shops.eventree.nl/nl/shop/e943faae-c165-4142-9b83-364d60ae966f

Gegevens

Datum:
2 april, 2023
Tijd:
16:00 - 19:30
Site:
www.Engelstede.nl

Organisator

Bert van Wieren
Telefoon
+31 6 52392320
E-mail
bert@engelstede.nl
Bekijk de site van Organisator