Agenda

Hieronder vindt u het volledige programma van de Engelstede.

Zaterdagmiddag Live

Iedere zaterdagmiddag zijn wij geopend voor een drankje onder het genot van wat lekkere muziek.

Gratis entree.

Haringparty

13-06-2019

Op 13 juni 2019 zijn wij geopend voor de haringparty die wij in samenwerking met vishandel HB uit Hoogezand gaan organiseren.

Aanvang: 19:00 uur

ANGELBERT VINYLAVOND

Angelbert Vinylavond

19-06-2019

AngelBert vinylavond in de CAVE van Muziekpodium Engelstede. Tijdens deze avond komen liefhebbers van muziek op vinyl bij elkaar om hun passie te delen.

Aanvang: 19:30 uur

meer informatie

Van der Linde

21-06-2019

“Volle zalen, enthousiast gillende fans en een nummer één hit. Daar is het popmuzikanten allemaal om te doen. De Groningse band Vanderlinde heeft met Watch your Game alvast een nummer één notering te pakken”. Zo schrijft het Dagblad van het Noorden over deze band.

Meer informatie.

Lou Leeuw band met Rieks Folgerts

22-06-2019

Op 22 juni 2019 ontvangen wij de Lou Leeuw Band met Rieks Folgerts in de Engelstede.

Meer informatie.

Mama Maffia

29-06-2019

Broezen op 29 juni in de Engelstede want wij hebben Mama Maffia gestrikt voor deze avond! Het gas mag ingetrapt worden met een flinke dosis rock-‘n-roll! Zorg dat je erbij bent want vol=vol!

Meer informatie.

Amane gaat vreemd

06-07-2019

Groningse a capella vrouwenensemble. Amane (o.l.v. Merel Heerink) zingt met mannen met lef!

Meer informatie volgt snel.

Halte Hertenkamp

13-07-2019

Op 13 juli ontvangen wij Halte Hertenkamp in de Engelstede. Een avond vol classic rock met hits van onder andere Creedence Clearwater Revival, Herman Brood, The Beatles en nog veel meer.

Wat heeft u zoal gemist?

René Beverwijk

23-05-2019

René Beverwijk is een Groningstalige cabaretier. Op 23 mei geeft hij een try out  in de Engelstede waarbij het programma draait om de muziek en tussendoor zitten verhalen met veel humor waarin hij de liedjes aan elkaar praat.

Dit evenement is al geweest.

Wild Romance

26-04-2019

De legendarische band van de in 2001 overleden Herman Brood, gaat weer op tour! Op vrijdag 26 april dans je op grote hits als ‘Saurday Night, Never Be Clever en Rock & Roll Junkie, waarmee de band de Benelux en Duitsland veroverden. Tijdens hun ‘No Time Rock’ tour passeren de bekende hits de revue. En goed nieuws: de band heeft ook nieuw materiaal dat zeker gespeeld zal worden. Wild Romance is still alive and kicking!

Geen tickets meer beschikbaar

Two Faces

19-04-2019

Eddie mulder van Two Faces staat in de top 5 van de beste gitaristen van Nederland. Two faces is (zoals de naam al doet vermoeden) een duo dat in een kleine bezetting rock-classics brengt, zonder dat de essentie en oorsprong van het liedje eronder lijdt. Verrassend is daarom ook hun repertoirekeuze dat nummers bevat van oa. Neil Young tot Deep Purple en van Tom Petty tot Peter Gabriel, traditionals en zelfs Pink Floyd.

Geen tickets meer beschikbaar.